-

اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَ فی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۳ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۱۵۳ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۱۱۲۷ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۸۷۲۹۹ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠١/٦/٦ - ۷۱۷ مورد

فوائد مصرف لبنيات

پنج شنبه ١٢ خرداد ١٤٠١ ساعت ٧:٤٠ ق.ظ   ( بازدید : 114 نفر )


فوائد مصرف لبنيات :

1-      مصرف روزانه لبنيات (شير، ماست، پنير، دوغ و كشك) براي تامين كلسيم و پيشگيري از پوكي استخوان ضروري است.

2-      مصرف روزانه لبنيات را افزايش دهيد. مي توانيد از شير به عنوان يك نوشيدني ميان وعده  به صورت تركيب با ميوه استفاده كنيد.

3-      از لبنيات پاستوريزه و كم چرب و پروبيوتيك استفاده كنيد.

4-      از انواع لبنيات كم نمك مصرف كنيد.  پنير و كشكهايي كه داراي نمك زيادي  هستند چند ساعت قبل از مصرف آن را در آب معمولي قرار دهيد تا  مقدار  نمكشان كاهش يابد.

5-       شيرهاي غني شده با ويتامين   مصرف كنيد زيرا اين ويتامين براي جذب بهتر كلسيم بسيار مفيد است.

6-      تشويق  به مصرف روزانه حداقل 2واحد لبنيات از نوع كم چرب است ، زيرا  با مصرف  2 واحد محصولات لبني به عنوان منبع اصلي كلسيم  علاوه بر تامين كلسيم مورد نياز روزانه اين گروه  منبع خوبي هم از پروتئين ، مواد معدني و ويتامين هاي مختلف هستند

7-      به جاي شيرهاي طعم دار ، شير كاكائو و شير نسكافه و ...كه داراي قند هستند ، از شير هاي ساده استفاده كنيد.

8-      از بستني هايي كه از شير پاستوريزه تهيه شده باشد، استفاده كنيد. مقدار قند بستني بالاست . بنابراين توصيه مي شود در مصرف آن زياده روي نكنيد.

9-      حتما قبل از مصرف هر نوع كشك مقداري آب به آن اضافه كنيد و حداقل 5-10 دقيقه در حال بهم زدن بجوشانيد.

10- اگر شما بيماري "عدم تحمل لاكتوزرا داريد، شير بدون لاكتوز و يا پنير هاي سفت و ماست را مصرف نماييد.

11- هنگام خريد شير به تاريخ انقضاي آن توجه كنيد.

12- ظرف شير را تا هنگام مصرف بسته و به دور از مواد بودار نگهداري كنيد.

13-   علي رغم شايعات نادرست در بين مردم شيرهاي پاكتي مدت دار بدون نگهدارنده هستند .

14- پنير هاي تهيه شده از شير پاستوريزه استفاده كنيد. اگر خودتان پنير تهيه مي كنيد حتما شير را بجوشانيد.  اين پنير را تا دو ماه  مي توانيد در آب و نمك نگه داريد و مصرف كنيد..

15- قبل از مصرف پنير هاي سنتي كه داراي نمك زياد هستند حتما 2 تا 3 ساعت قبل آن را در آب قرار دهيد.

16- شير غير پاستوريزه را بايد 10 دقيقه در حال همزدن بجوشانيد كه دچار بيماري تب مالت نشويد.

 

كارشناس تغذيه و رژيم درماني :

الناز ميانجي

مسئول واحد بهبود تغذيه شبكه بهداشت و درمان و بيمارستان جوادالائمه شهرستان جاجرم

 


منبع : شبکه بهداشت و درمان جاجرم چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.







جستجو
جشنواره کاریکاتور (۵۹۵۳ بازدید)
بزرگداشت روز ماما (۵۳۵۸ بازدید)
روز زمین پاک 93 (۴۳۹۷ بازدید)
زنگ سلامت 93 (۴۱۳۴ بازدید)
تبریک حلول ماه رجب (۳۸۹۱ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...