-

إِلٰهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْکَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکیٰ، وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ.اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِیباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ.یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیانِی فَإِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانِی فَإِنَّکُما ناصِرانِ.یَا مَوْلانا یَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ.


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۴ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۴۷۸ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۶۳۴ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۸۲۵۱ مورد

تعداد بازدید های کل : ۴۱۰۵۷۰ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠٣/٢/٢١ - ۱۴۷۸ مورد

هفته بسیج آموزش همگانی تغذیه

چهارشنبه ١٨ دی ١٣٩٢ ساعت ١٣:٣٧ ب.ظ   ( بازدید : 909 نفر )


بیماری های قلبی عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیاست. در کشور ما نیز بیماری های قلبی عروقی یکی از شایع ترین علل مرگ و میر است.

عوامل زیادی در بروز بیماری های قلبی عروقی موثرند که از مهم ترین آنها می توان اختلال در چربی های خون، فشار خون بالا، چاقی، کم تحرکی، استرس، فشارهای روحی روانی، استعمال دخانیات، رژیم غذایی نامناسب و مصرف زیاد چربی و روغن و نمک را نام برد.

با رعایت نکات زیر در مصرف نمک و روغن از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پیشگیری کنید:

- غذای کم چرب و کم نمک مصرف کنید

- مصرف روغن را به حداقل برسانید و غذاها را با روغن کم بپزید

- از سرخ کردنی ها کمتر استفاده کنید

- از نمکدان استفاده نکنید

- به جای نمک از سبزی های تازه و معطر، سیر، لیمو ترش، آب نارنج، آویشن، شوید و ... استفاده کنید

- به جای غذاهای فراوری شده و کنسروی از غذاهای سودمند و مغذی استفاده کنید

- روغن نباتی جامد را حذف و بجای آن از روغن های مایع مثل روغن کنجد و زیتون استفاده کنید(روغن زیتون برای مصارف مختلف پخت مناسب است نه سرخ کردنی)

- مصرف نمک را کاهش دهید و همان مقدار کم را هم از نمک یددارتصفیه شده استفاده کنید

- مصرف فست فودها و سس های چرب را کاهش دهید

- از لبنیات کم چرب استفاده کنید

- برای دانش آموزان از میان وعده های کم نمک و کم روغن مانند نان و پنیر همراه گردو و خرما، انواع میوه ها و سبزی ها، انجیر خشک، توت خشک و ... استفاده کنید


منبع : صفحه اصلی فارسی سال 1397 چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.








جستجو
جشنواره کاریکاتور (۶۰۸۴ بازدید)
بزرگداشت روز ماما (۵۴۱۰ بازدید)
روز زمین پاک 93 (۴۴۸۱ بازدید)
زنگ سلامت 93 (۴۲۲۱ بازدید)
تبریک حلول ماه رجب (۳۹۴۹ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...