-

پر بازدید ترین روز : ١٤٠١/٦/٦ - ۷۱۷ مورد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي

شنبه ٣١ تیر ١٤٠٢ ساعت ١٠:٣٧ ق.ظ   ( بازدید : 52 نفر )

🌐 روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي

آغاز عمليات اجرايي پروژه احداث پايگاه اورژانس جاده اي صادق آباد

🔹️تنها با گذشت يك روز از كلنگ زني پروژه احداث پايگاه اورژانس جاده اي صادق آباد جاجرم كه با حضور دكتر براتي زاده معاون توسعه دانشگاه صورت گرفت، عمليات اجرايي اين پروژه بدون هيچ معطلي امروز آغاز شد تا شاهد شروعي جهادي براي اين پروژه باشيم.

🔹️گفتني است كه اين پروژه با اعتبار 18 ميليارد ريال در راستاي احداث و توسعه پايگاه‌هاي اورژانس استان ساخته خواهد شد.

با حضور معاون توسعه دانشگاه؛

آغاز عمليات اجرايي احداث پايگاه اورژانس جاده‌اي صادق‌آباد جاجرم

پايگاه اورژانس جاده‌اي صادق‌آباد جاجرم با حضور معاون توسعه مديريت، منابع و برنامه‌ريزي دانشگاه علوم پزشكي استان، اهالي روستاي صادق‌آباد و نيز جمعي از مسئولان شهرستان، كلنگ زني و عمليات اجرايي احداث آن آغاز شد.

به گزارش وب‌دا، دكتر حسن براتي‌زاده روز شنبه 24 تيرماه 1402 در اين آيين گفت: اين پروژه با اعتبار 18 ميليارد ريال در راستاي احداث و توسعه پايگاه‌هاي اورژانس استان ساخته خواهد شد.

بر اساس اين گزارش؛ بازديد از پروژه در حال ساخت مركز جامع سلامت شهري جاجرم، بازديد از همراه سراي خير ساز بيمارستان اين شهرستان و نشست با رئيس و تيم مديريت بيمارستان در راستاي بررسي و رفع دغدغه‌هاي موجود اين حوزه از ديگر برنامه‌هاي معاون توسعه مديريت، منابع و برنامه‌ريزي دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي در سفر به جاجرم بود.

جشنواره کاریکاتور (۵۹۵۳ بازدید)
تبریک حلول ماه رجب (۳۸۹۱ بازدید)