-

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٧/١/٧ - ۳۱۱ مورد

آموزش كمك هاي اوليه به بيش از 200 نفراز گروه هاي مختلف سطح شهرستان

چهارشنبه ٥ دی ١٣٩٧ ساعت ٧:٢٦ ق.ظ   ( بازدید : 67 نفر )

دوره هاي آموزشي كمك هاي اوليه توسط واحد 115 شبكه بهداشت و درمان شهرستان جاجرم جهت گروههاي مختلف برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان جاجرم كلاس هاي آموزشي كمك هاي اوليه به بيش از 200 نفر از گروه هاي مختلف جامعه اعم از ادارت و نهادهاي سطحِ شهرستانِ جاجرم توسط اورژانس 115 برگزار گرديد. اين دوره ها با هدف اقدامات ضروري كمك هاي اوليه قبل از رسيدن نيروهاي امدادي  و همچنين در جهت ارتقاء سلامت جامعه و كاهش مرگ و مير و نقص عضود در بيماران و مصدومين برگزار گرديد.