-

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٧/١/٧ - ۳۱۱ مورد

برگزاری کارگاه تخصصی حقوق شهروندی در جاجرم

یكشنبه ١٥ بهمن ١٣٩٦ ساعت ٢٠:١٥ ب.ظ   ( بازدید : 140 نفر )

کارگاه تخصصی حقوق شهروندی با حضور دکتر ابراهیم زاده در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان جاجرم برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دکتر ابراهیم زاده جانشین رییس ستاد صیانت از حقوق شهروندی در این کارگاه یکروزه ابلاغ منشور حقوق شهروندی را یکی از مهمترین اتفاقات پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانست.

دکتر ابراهیم زاده معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار داشت ستاد صیانت از حقوق شهروندی در دانشگاه فعال و مصمم است جهت اجرای این مهم با برنامه ریزی­هایی که صورت گرفته است ادای تکلیف نماید در ادامه ضمن قرائت محورهای مهم حقوق شهروندی اعضای حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات خود در خصوص حقوق شهروندی پرداختند.