دوشنبه ٣٠ اسفند ١٣٩٥ -

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٧/١/٧ - ۳۱۱ مورد

برگزاری جلسه هماهنگی هفته تغذیه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاجرم

دوشنبه ١١ دی ١٣٩٦ ساعت ٨:٢١ ق.ظ   ( بازدید : 47 نفر )

جلسه هماهنگی هفته تغذیه به مناسبت هفته بسیج اطلاع رسانی تغذیه با شعار پیشگیری و کنترل چاقی با تغذیه سالم در شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاجرم برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاجرم این جلسه به این منظور برگزار شد که تمامی ادارات و نهادهای دعوت شده در این جلسه با وظایف و نقشی که می توانند در اطلاع رسانی این مناسبت داشته باشند آشنا شوند.

نخست جانشین شبکه بهداشت و درمان جاجرم جناب آقای حسینی از نمایندگان ادارات جهت حضور به موقع در جلسه تشکر کرد و سپس در خصوص شعار امسال هفته اطلاع رسانی تغذیه که پیشگیری و کنترل چاقی با تغذیه سالم می باشد مطالبی را ارائه نمودند و در مورد نقش چاقی در ایجاد بیماریهای مختلف از قبیل بیماری های قلبی عروقی، سرطانها، فشار خون بصورت علمی سخنانی را بیان نمودند.

در ادامه کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جناب آقای نوروزی مقدم وظایف و نقش نهادها را در امر اطلاع رسانی ارائه و از آنان خواستند که برای گروههای هدف خود کلاسها و برنامه های آموزشی را در این هفته بر اساس مطالب و پوسترهای ارسالی در همین زمینه برگزار نمایند.